Patru polițiști au ajuns la spital după conflictul produs în cartierul de țigani din Codlea

Polițiștii brașoveni anunță că patru persoane bănuite că au fost implicate, aseară, într-un conflict produs în cartierul de țigani din Codlea au fost reținute de polițiștii brașoveni.

Patru polițiști au ajuns la spital după conflictul produs în cartierul de țigani din Codlea

 

„Luni, polițiștii si jandarmii brașoveni au intervenit într-un cartier din municipiul Codlea, județul Brașov, pentru a restabili climatul de ordine și liniște publică, după  ce în jurul orei 21.15, membrii a două familii s-ar fi agresat verbal și fizic, folosind obiecte contondente, pietre și diferite obiecte, perturbând astfel ordinea și liniștea publică. În urma intervenției forțelor de ordine, o parte dintre persoanele implicate au devenit recalcitrante, manifestându-se violent față de lucrătorii de poliție locală și jandarmerie, rezultând vătămarea corporală a patru dintre acestea”, au explicat polițiștii brașoveni. Cei patru agenți care au fost răniți au ajuns la Spitalul Județean și sunt acum în stare bună fiind testați și de COVID – 19.
 
Persoanele bănuite că au participat  la conflict au fost conduse la audieri, polițiștii efectuând cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov,  sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și  liniștii publice.
 
„În urma audierilor, până la acest moment,au fost reținute patru  persoane, care au fost introduse în Centrul de Reținere  și  arestare preventivă al I.P.J. Brașov, urmând să  fie prezentate unității de parchet cu propuneri procedurale. Cercetările în cauză continuă în vederea probării activității infracționale a tuturor persoanelor implicate”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.