O ucraineancă a ascuns în bancheta din spate a mașinii aproape 800 de pachete cu țigări de contrabandă

Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit, duminică dimineața, într-un spațiu special amenajat sub bancheta din spate a autoturismului aproximativ 800 pachete țigări de proveniență ucraineană.

O ucraineancă a ascuns în bancheta din spate a mașinii aproape 800 de pachete cu țigări de contrabandă

Astfel, duminică dimineață, în jurul orei 06.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret,  pe sensul de intrare în țară, o femeie, cetățean ucrainean, în vârstă de 49 de ani, conducând un autoturism marca Chevrolet.

Existând suspiciuni că aceasta transportă țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spaţiu special amenajat sub bancheta din spate a autoturismului, cantitatea de 758  pachete cu ţigări, având provenienţă ucraineană.

Țigările în valoare totală de 1.137 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Totodată, autoturismul marca Chevrolet în valoare de 4.500 lei a fost ridicat în vederea confiscării, deoarece avea confecţionat un spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor.