O tânără polițistă a fost scuipată, înjurată și agresată de un interlop, în mijlocul străzii

Unul dintre cei mai temuți membri ai clanului lui Sile Pietroi din Giurgiu, Costel al lui Dobrogeanu, a blocat în trafic mașina în care se afla o polițistă în timpul liber și s-a dat jos la ea, scrie News Week.

O tânără polițistă a fost scuipată, înjurată și agresată de un interlop, în mijlocul străzii

Constantin Stăncună, zis și Costel al lui Dobrogeanu, a terorizat ani la rând oamenii din Giurgiu. În urmă cu 10 zile se afla într-unul din sensurile giratorii de pe DN 5, de la Călugăreni, Giurgiu.

La un moment dat, acesta i-a luat fața unei alte mașini, iar cea care conducea a fost nevoită să frâneze brusc și a claxonat. Nervos, Costel a oprit mașina în sensul giratoriu, a blocat autoturismul din spate, apoi s-a dat jos și s-a dus peste șoferului mașinii din spate, o polițistă de 21 de ani care se afla în timpul liber.

Femeia, agent de poliție în cadrul IPJ Giurgiu, a fost scuipată și înjurată de interlop, dar nu a depus plângere împotriva agresorului.

Cu toate acestea, a fost deschis un dosar penal pe numele lui Stăncună, probe fiind imaginile înregistrate de o cameră video din intersecție.

„La data de 5 mai a.c., ora 15.00, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 5, într-un sens giratoriu din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, este un scandal. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că unei tinere, de 21 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe Drumul Național 5, în localitatea Călugăreni, județul Giurgiu, din direcția București către Giurgiu, nu i-a fost acordată prioritate de trecere, la intersecția cu DJ 411, prevăzută cu sens giratoriu, de un bărbat, de 58 de ani, din municipiul București.

Pentru a evita impactul cu acesta, tânăra în cauză ar fi frânat, concomitent acționând sistemul de avertizare sonoră al autoturismului, moment în care, conducătorul auto ar fi oprit autoturismul în mijlocul intersecției și, împreună cu pasagerul din mașina sa, un tânăr, de 25 de ani, din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, ar fi coborât apropiindu-se de celălalt autovehicul.

În acel moment, ar fi coborât și tânăra din autoturism, iar, în urma unui schimb de replici, aceasta ar fi fost lovită cu pumnul în zona feței de către tânărul de 25 de ani.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform HG 1391/2006, cu amendă de 580 de lei, fiindu-i aplicată și măsura complementară a reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Giurgiu, conform Cancan, care publică și capturi video de pe înregistrarea din sensul giratoriu.