O tânără din India a murit la propria nuntă - Mireasa a fost înlocuită cu sora ei mai mică

O mireasă s-a prăbușit și a murit la propria nuntă, în India, iar familiile celor doi miri au decis ca nunta să meargă mai departe, înlocuind-o cu sora ei mai mică.

Urmărește-ne peGoogle news
O tânără din India a murit la propria nuntă - Mireasa a fost înlocuită cu sora ei mai mică

Mireasa, numită Surbhi, a suferit un atac de cord la ceremonia din orașul Etawah, Uttar Pradesh, la scurt timp după ce a schimbat ghirlande cu viitorul ei soț, Manjesh Kumar, așa cum cere tradiția în cazul nunților hinduse.

Un medic a fost chemat la fața locului să o ajute pe tânăra mireasă, însă resuscitarea ei nu a avut succes.

Ca să nu oprească nunta, familiile ambelor părți au fost de acord să continue ceremonia prin înlocuirea miresei cu sora ei mai mică, Nisha.

Adevărata mireasă, însă, a fost ținută într-o cameră separată și, ulterior, ea a fost incinerată.

Unul dintre unchii lui Surbhi, Ajab Singh, a declarat pentru Daily Mail că familiilor le-a fost extrem de greu să continue nunta, știind că în camera alăturată se află un cadavru și că o altă mireasă era pregătită pe ultima sută de metri.

„Nu știam ce să facem în situație”, a spus familia miresei, într-o reacție pentru presa locală.

„Ambele familii au stat împreună și cineva a sugerat ca sora mai mică, Nisha, să fie căsătorită cu mirele. Familiile au discutat problema și amândouă au fost de acord”, a declarat un apropiat al familiilor.

Mai mulți factori ar putea explica decizia familiilor.

Familia miresei s-ar fi așteptat probabil la o zestre, în timp ce a mirelui ar fi vrut să evite stigmatul de a se întoarce de la o nuntă fără mireasă.