O tânără de 18 ani din Craiova a fost găsită spânzurată de către mama ei

Tragedie în Craiova, acolo unde o tânără de 18 ani a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia, chiar de mama ei. Tânăra era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Velovan” Craiova.

O tânără de 18 ani din Craiova a fost găsită spânzurată de către mama ei

Potrivit apropiaților, eleva locuia într-un apartament împreună cu mama ei, cea care a apelat și numărul pentru apeluri de urgență 112. Din primele informații oferite de autorități, mama tinerei a lucrat în tură de noapte, iar dimineața, când a ajuns acasă, a găsit ușa locuinței închisă pe interior. Femeia a solicitat intervenția polițiștilor care au fost nevoiți să spargă ușa.

În momentul în care a fost posibil accesul în locuință, mama fetei a suferit un șoc văzându-și fiica spânzurată de una dintre ușile apartamentului. Eleva nu a lăsat niciun mesaj de adio care să justifice fapta sa, iar prietenii și apropiații nu pot înțelege ce s-a întâmplat.

Singurele semne care ar fi putut să o determine pe fată la o asemenea faptă s-ar putea explica pe fondul unor perioade de depresie pe care eleva le-ar fi avut în trecut. În prezent, eleva făcea terapie și se pregătea pentru admiterea la Facultatea de Medicină.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili exact care e fost motivul gestului extrem al fetei.

În cursul acestei zile, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără a fost găsită spânzurată în apartamentul unde aceasta locuia. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că este vorba despre o tânără de 18 ani, din Craiova. În cauză a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale„, au transmis reprezentanții Poliției.