O fetiță de 8 ani a dispărut cu un bărbat de 46 de ani în aceeași zi în care primarul a asigurat că nu este în pericol

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, acuzat că a violat o fetiță de 8 ani, a fost reținut sâmbătă de Poliție. Vecinii bărbatului au reclamat în urmă cu 6 luni de zile că fetița ar putea fi victima sexuală a bărbatului.

O fetiță de 8 ani a dispărut cu un bărbat de 46 de ani în aceeași zi în care primarul a asigurat că nu este în pericol

Trei copii, doi de un an și unul de 8 ani, care ar fi trebuit să se bucure de anii copilăriei, trăiesc într-o sărăcie cumplită si sunt lăsați în voia sorții și a oamenilor ignoranți.

Femeile care ar trebui să aibă grijă de ei si locuiesc cu cei mici, au probleme psihice și consumă alcool, iar  femei din sat merg să-i hrănească pe copii, titrează Libertatea.

Alături de cei trei copii, doi de un an si unul de 8 ani, trăiesc 4 femei: străbunica, bunica, mama și cei trei copii ai săi. Unul dintre copii este o fată de 18 ani, care, în urma unei relații, are o fetiță. Imediat după naștere, adolescenta a plecat de acasă, se pare că la un alt bărbat, în casă cu celelelte femei rămânând concubinul acesteia.

Protecția Copilului nu a luat nicio măsură

Deși, vecini au reclamat în urmă cu 6 luni de zile că fetiță de 8 ani poate victima unui abuz sexual, Protecția Copilului nu a luat nicio măsură.

Libertatea a preluat un punct de vedere de la primarul Comunei Costeiu, Timiș, acesta declarând că copilul nu este în pericol, iar politicul stă în spatele afirmațiilor răutăcioase. În aceeași zi, bărbatul a dispărut de acasă cu fetița de 8 ani.

Protecția Copilului a intervenit după ce Poliția l-a arestat pe bărbat

După ce au fost gășiți pe marginea unui rău, două zile mai târziu, Poliția îl arestează pe bărbat, iar Protecția Copilului a acționat de această dată și a preluat copiii.

“Vă comunicăm faptul că acest caz se află în evidența centrului nostru, fiind realizate demersurile legale în vederea preluării celor trei copii din mediul familial actual, iar în prezent aceștia sunt securizați la domiciliul asistenților maternali profesioniști din cadrul instituției noastre”.

Vecinii din satul Hezeriș, Coșteiu au înștiințat serviciile de protecția copilului că cei trei copiii  sunt neglijați și înfometați, însă de fiecare dată aceștia au analizat și au plecat cu dosarele sub braț de fiecare dată.

Mama celor trei copii a preluat modelul mamei sale

Vecinii spun că mama copiilor a preluat modelul mamei sale: mama ei a plecat  de acasă, iar după un an, se întoarce cu un bebeluș, un băiețel.

Însă, cei trei copii sunt uitat de soartă. Vecinii povestesc că băiețelul este neglijat, nu poate să meargă.

“Bebelușul primește doar lapte de vacă și nici cu ăla nu se satură, nefiert și îi mai pun și bere în el. Este subnutrit, are capul mare dezvoltat și trupul mic. Nu poate să stea în funduleț, stă într-un pătuț și acolo îl uită norocul”.

Despre atitudinea bărbatului față de fetiță de 8 ani, vecinii spun:

“Într-una din zile, am surprins-o pe fată umblând la birt cu el de mână și altă dată am văzut-o când ieșea de la el din cameră dimineața. Că el dormea în casă mare, cum se zice, și femeile stăteau jos, într-o anexă a casei. Nu putea nimeni să spună exact ce s-a întâmplat. Au venit cei de la Protecția Copilului și au luat față și au consiliat-o. Apoi au plecat”, spune o altă femeie din Coșteiu.

Cine este primaul Petru Carebia

În urmă cu aproximativ trei  ani, presa din Lugoj a postat pe internet fotografiile în care Petru Carebia se afișa în lenjerie intimă. Pozele au fost realizate chiar de către edil, într-o oglindă. A fost condamnat, in urma cu trei ani, de catre magistratii de la Judecatoria Lugoj. Carebia a primit o pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare dupa ce si-ar fi angajat fiica pe postul de bibliotecara.