O femeie din Texas s-a trezit în sângele vecinului său, care picura din tavan

Ceea ce părea un coșmar s-a adeverit pentru o femeie din El Paso, Texas, SUA.

Urmărește-ne peGoogle news
O femeie din Texas s-a trezit în sângele vecinului său, care picura din tavan

Era 4 dimineața și Ana Cardenas dormea ​​liniștită când a fost trezită de un zgomot ciudat. Ceva picura în apartamentul ei, în care stătea cu chirie. S-a trezit și a aprins lumina: camera ei era stropită cu sânge. S-a privit în oglindă: fața și părul îi erau acoperite de sânge.

Din tavan, ventilatorul său care funcționa împroșca cu sânge. Speriată de moarte, femeia a alertat pompierii și poliția,scrie Le Point.

Forțele de ordine au spart ușa apartamentului de deasupra ei și au dat peste o descoperire macabră: cadavrul putrezit al unui bărbat care murise cu cinci sau șase zile în urmă, potrivit legiștilor. Covorul din cameră era îmbibat în sânge, care a umplut apoi cavitatea ventilatorului Anei Cardenas.

În stare de șoc, Anna Cardenas s-a mutat într-o cameră de hotel și a spus că nu mai poate dormi și și-a pierdut pofta de mâncare. Pentru a se asigura că nu a fost contaminată, eventual, de sângele vecinului ei, Anna Cardenas a fost supusă unui examen medical și este monitorizată în mod regulat.

17.000 de dolari strânși pentru ajutor

Când s-a mutat, Anna Cardenas nu contractase asigurări locative. Prin urmare, în prezent se află în conflict cu proprietarul ei de la care solicită despăgubiri pentru a putea, printre altele, să cumpere un pat.

Tânăra a beneficiat de un val de susținere pe rețelele de socializare unde s-a înființat o chetă pentru a o ajuta la renovare, Anna Cardenas primind 17.000 de dolari.

Național