O femeie din Marea Britanie și fiul ei de 4 ani au fost uciși de traficanții de droguri, pentru datoria pe care o avea iubitul ei - Cum au fost prinși ucigașii

O mamă, din East Sussex, Marea Britanie şi fiul ei în vârstă de 4 ani au murit intoxicaţi cu fum, după ce doi traficanţi de droguri le-au incendiat locuinţa pentru o datorie de 465 de euro a iubitului femeii. Partenerul femeii a scăpat, dar a ajuns la spital cu răni grave. Autorii tragediei au fost arestaţi.

O femeie din Marea Britanie și fiul ei de 4 ani au fost uciși de traficanții de droguri, pentru datoria pe care o avea iubitul ei - Cum au fost prinși ucigașii

În urma tragediei, petrecute în 2018, Jacob Barnard, traficant de droguri cunoscut, în vârstă de 31 de ani, şi Andrew Milne, de 42 de ani, au fost condamnaţi la închisoare pentru crimă, după ce oamenii legii au descoperit mostre ale ADN-ului celor doi pe bricheta şi pe canistra cu combustibil, folosite pentru a incendia casa, informează Daily Mail.

În acelaşi timp, cei doi au recunoscut fapta şi îşi vor afla sentinţa vineri, 28 mai 2021.

Cei doi bărbaţi au fost surprinşi de camerele de supraveghere de  de la o locuinţa din apropiere.

Bărbaţii se îndepărtează calm, în timp ce locuinţa este mistuită de flăcări.

Pompierii s-au luptat două ore cu incendiul. Incidentul s-a petrecut pe 10 iulie, 2018, în jurul orei locale 1.30. Cuplul s-a trezit în camera inundată de fum, iar femeia s-a îndreptat în grabă spre camera fiului său. În timp ce flăcările mistuiau totul în cale, femeia şi fiul său au fugit înapoi în dormitorul cuplului.

Bărbatul a suferit arsuri grave încercând să ajungă la partenera sa şi la fiul lor, însă nu i-a mai putut vedea din cauza fumului. I-a strigat, dar nu a primit niciun răspuns, au povestit autorităţile.

După câteva zile, când oamenii legii s-au întors la locul incendiului, au descoperit trupurile celor doi, lângă fereastră.