O femeie a fost găsită moartă într-un salon de înfrumusețare din Austria, după ce a petrecut mai bine de două ore în solar

O femeie a fost gasita moarta intr-un salon de bronzare din Deutsch Kaltenbrunn, un oras din Austria. Cadavrul a fost descoperit de o alta clienta a salonului care isi astepta randul la solar ca sa se bronzeze. Anchetatorii au marturisit faptul ca femeia in varsta de 50 de ani a petrecut in jur de doua ore in cabina de bronzare, scrie Daily Mail.

Urmărește-ne peGoogle news
O femeie a fost găsită moartă într-un salon de înfrumusețare din Austria, după ce a petrecut mai bine de două ore în solar

Femeia le-a povestit anchetatorilor ca a banuit ca ceva nu este in regula atunci cand a observat ca persoana din cabina nu face niciun zgomot, desi ii expirase timpul alocat pentru bronz.

Aceasta a constatat ca femeia din interior este moarta in momentul in care a incercat sa o strige, sa ii bata in cabina si, cand a vazut ca nu primeste niciun raspuns.

Rezultatele autopsiei nu au scos ceva suspect la iveala. In acest moment se asteapta si un rezultat al unui studiu toxicologic.

Salonul de bronzare a transmis ca nu a existat niciun defect la cabina respectiva si le-a oferit "cele mai profunde condoleante" rudelor femeii.