O fată de 12 ani din Petroșani a fost atacată în scara blocului de un bărbat înarmat cu un topor

O fată a fost atacată cu toporul de un bărbat cu probleme psihice, chiar în timp ce încerca să intre în propriul apartament. Incidentul teribil a avut loc într-un bloc din Petroșani.

O fată de 12 ani din Petroșani a fost atacată în scara blocului de un bărbat înarmat cu un topor

Imediat după atac, tatăl copilei a auzit strigătele de ajutor. S-a repezit, și-a luat fiica din fața bărbatului înarmat cu toporul și amândoi au fugit într-un cabinet medical aflat la parterul blocului. În acest timp, individul i-a urmărit și a rămas în fața ușii până când au ajuns polițiștii și l-au încătușat. 

Norocul fetei de 12 ani a fost că tatăl ei i-a auzit strigătele disperate și a ieșit să o salveze. Au fugit împreună pe scări, cu bărbatul înarmat cu toporul pe urmele lor. Când au ajuns la parter, au intrat în cabinetul medical deschis într-unul dintre apartamente. Au urmat momente de groază atât pentru ei, cât și pentru medicul și pacienta aflați în cabinet, relatează Realitatea PLUS.

„Eram înăuntru la domnul doctor și am auzit niște lovituri foarte puternice și am crezut că a omorât fata. Tatăl fetiței a închis ușa repede să nu iasă afară, că altfel eram toți morți acolo”, a povestit o femeie care a asistat la incident.

După ce oamenii au sunat la 112, trupele de intervenție ale poliției au sosit rapid. L-au dezarmat pe agresor, l-au imobilizat și apoi l-au dus la Poliția Petroșani pentru audieri.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pe numele acestuia, însă individul periculos ar putea să nu stea nici măcar o zi după gratii, pentru că este cunoscut ca având probleme psihice.