O candidată la funcția de primar al unui oraș din Mexic a fost ucisă în urma unei postări pe Facebook

O candidată la funcția de primar al unui oraș din Mexic a fost ucisă în văzul lumii, informează Daily Star.

O candidată la funcția de primar al unui oraș din Mexic a fost ucisă în urma unei postări pe Facebook

Alma Barragán, avea 61 de ani și a fost împușcată mortal după ce a dezvăluit pe Facebook locația în care urma să se afle în campanie electorală.

Într-un videoclip postat pe celebra rețea de socializare, femeia i-a invitat pe alegători să vină să o întâlnească, marți, la un eveniment desfășurat în aer liber, în orașul Moroleón, statul Guanajuato.

În videoclipul resepctiv, ea i-a încurajat pe locuitorilor cartierelor La Maguita, El Ombligo și Pico de Pájaro să se întâlnească cu ea și să-i asculte planurile politice, potrivit Mail Online.

La o oră după publicarea videoclipului, câțiva bărbați au deschis focul la evenimentul la care participa Alma Barragán. Femeia a murit pe loc, iar alte două persoane au fost rănite.

Guanajuato este cel mai periculos stat din Mexic. Alma Barragán este cel de-al 88-lea politician asasinat în zonă, înaintea unor alegeri.

Alma Barragán candida din partea partidului Mișcarea Cetățenească. Ea este al treilea reprezentant al acestei formațiuni ucis în ultimele săptămâni.