O bătrână care se întorcea din Anglia a murit chiar în vama Nădlac: „Nu avem confimarea că a fost infectată”

O femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani care se întorcea din Anglia a murit, joi dimineaţa, chiar în punctual de trecere a frontierei Nădlac II.

O bătrână care se întorcea din Anglia a murit chiar în vama Nădlac: „Nu avem confimarea că a fost infectată”

 

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei de Frontieră, luni dimineaţa, în jurul orei 11:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II (de pe autostradă) s-a prezentat o româncă de 70 de ani care se întorcea în România din Marea Britanie. Potrivit surselor „Adevărul”, cu ocazia verificărilor făcute de Poliţia de Frontieră, femeia le-a spus poliţiştilor că se simte rău, iar după efectuarea formalităţilor, în timp ce se îndrepta spre punctul lucru al DSP pentru efectuarea triajului epidemiologic, femeia a murit. La faţa locului a fost trimis şi un elicopter SMURD, dar pentru femeie nu s-a mai putut face nimic, fiind constatat decesul.

Iulian Drăgoi, reprezentant al MAI în Grupul de Comunicare Strategică, a confirmat decesul, arătând că nu există o confirmare că femeia a fost infectată cu noul coronavirus. „În momentul acesta nu avem confirmarea că a fost infectată cu COVID-19 sau că asta ar fi cauza decesul. Colegii de la DSP şi Ministerul Sănătăţii fac verificări pentru a se stabili dacă a fost infectată cu COVID-19 şi asta a fost cauza, dar în momentul de faţă nu avem confirmarea”, a declarat Iulian Drăgoi.