O autospecială de Poliție a fost filmată mergând pe contrasens la Tecuci - Ce a pățit polițistul de la volan

O autospecială de Poliție a fost filmată în timp ce circula pe contrasens la ieșirea din orașul Tecuci. Autospeciala nu avea semnalele luminoase pornite, iar comandanții Poliției Galați au solicitat o anchetă. Ulterior, polițistul care se afla la volan a fost identificat a fost sancționat cu avertisment și a rămas fără permisul de conducere timp de 60 de zile.

Autospeciala de Poliție a fost filmată cu camera montată la bordul altei mașini. Ulterior, imaginile au ajuns pe Facebook, iar șefii Poliției au comandat o anchetă. Incidentul s-a produs în urmă cu cinci zile, pe DN 581, la ieșirea din orașul Tecuci. 

Au fost dispuse verificări”, au confirmat reprezentanții IPJ Galați.

Ulterior, plițistul care a condus autospeciala pe contrasens a fost identificat. El a fost sancționat cu avertisment și a rămas fără permisul de conducere timp de 60 de zile.

„În urma verificărilor efectuate, a fost identificat polițistul care, în data de 6 martie a.c., a condus autospeciala în cauză, pe D. N. 581, la ieșirea din municipiul Tecuci. Acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor art. 101 alin. (3), lit. d) din O.U.G. 195/2002, fiindu-i, totodată, reținut permisul de conducere, în vedere suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Autospeciala de Poliție a fost filmată cu camera montată la bordul altei mașini. Ulterior, imaginile au ajuns pe Facebook, iar șefii Poliției au comandat o anchetă pentru a se afla în ce împrejurări s-a produs incidentul.