Noul serial Familia Addams va fi filmat în România - Regizorul Tim Burton a vizitat în weekend Castelul Peleș

Cineastul american Tim Burton va filma în mai multe zone din România serialul „The Addams Family” (Familia Addams), o producţie MGM Television şi Netflix.

Urmărește-ne peGoogle news
Noul serial Familia Addams va fi filmat în România - Regizorul Tim Burton a vizitat în weekend Castelul Peleș

În octombrie 2020, a fost anunţat că Burton, nominalizat la Oscar pentru „Corpse Bride” şi „Frankenweenie”, pregăteşte un serial live-action „Familia Addams/ Addams Family”, dezvoltat de MGM Television.

Scenariul va fi scris de Alfred Gough şi Miles Millar, creatorii „Into the Badlands”, care vor fi coordonatori şi producători executivi, iar Tim Burton va regiza şi va fi producător executiv.

Acesta va fi unul dintre puţinele seriale din cariera lui Burton, cunoscut pentru filme ca „Edward Scissorhands”, „Batman”, „Batman Returns”, „Ed Wood” şi „Mars Attacks”. El a mai regizat episoade din „Alfred Hitchcock Presents” şi a fost producător executiv al serialului animat „Beetlejuice”.

Serialul „Familia Addams”, pentru care nu a fost încă anunţată distribuţia, va fi filmat la studiourile Buftea şi în ţară, potrivit urban.ro, care a anunţat că regizorul s-a aflat recent la Castelul Bran şi Castelul Peleş, în prospecţie.

În 2016, Burton a venit în România pentru a-i face o surpriză actorului Johnny Depp şi a vizitat Castelul Bran alături de starul american şi de colegii lui din trupa The Hollywood Vampires, care au fost în aceeaşi zi şi la Castelul Peleş, înainte de a susţine un concert la Bucureşti.​