Noi proteste în Bucureşti: Simpatizanţii AUR s-au strâns în Piaţa Universităţii, în Piaţa Victoriei se adună oameni sosiţi din ţară cu autocarele

Mai multi simpatizanti AUR s-au adunat sambata, 10 aprilie, in Piata Universitatii din Capitala, unde se afla si liderul formatiunii, George Simion, pentru a protesta fata de restrictiile impuse in contextul pandemiei. De asemenea, si la Piata Victoriei s-au adunat manifestanti. Lor li se alatura si alti protestatari sositi din tara cu autocarele si care vin din zona Bucur Obor, in mars, catre centrul Capitalei.

Noi proteste în Bucureşti: Simpatizanţii AUR s-au strâns în Piaţa Universităţii, în Piaţa Victoriei se adună oameni sosiţi din ţară cu autocarele

"Oameni de AUR prezenti astazi la protestele impotriva restrictiilor impuse de un guvern criminal si pentru autostrazile A7 si A8", a scris pe Facebook George Simion, postand o imagine din Piata Universitatii si una de la manifestatia pentru autostrazi in zona Moldovei.

Protestatarii de la Piata Universitatii au drapele tricolore si afiseaza un banner pe care scrie "Libertate".

În Piaţa Victoriei sunt mai puţini manifestanţi cu drapele, însă lor li se alătură oameni veniţi din ţară cu autocarele şi care apoi eu venit în marş în Piaţa Victoriei. Până sâmbătă după masă au sosit trei autocare, în zona Bucur Obor din Capitală, iar circa 150 de persoane se pregăteau să meargă către Piaţa Universităţii, potrivit Antena 3.

Cei sositi cu autocarele, care afirma ca sunt din Iasi si Bacau, au drapele, cruci si icoane. Unii dintre ei declara ca isi vor inapoi "dreptul de a respira liber" si revenirea la viata normala.