Moartea tragică a unui fotomodel de doar 29 de ani în urma unei operații estetice nereușite

Unii oameni își pun și viața în pericol pentru a atinge un ideal de frumusețe care cred că le-ar aduce fericirea supremă. Este și cazul lui Joselyn Cano, o bombă sexy asemănată deseori cu Kim Kardashian. Din păcate, aceasta a murit la doar 29 de ani, după o intervenție nereușită de mărire a posteriorului.

Moartea tragică a unui fotomodel de doar 29 de ani în urma unei operații estetice nereușite

Joselyn Cano avea 29 de ani, originară din Mexic, dar locuia în California(SUA). Bruneta parcă scoasă din celebrul serial „Baywatch” a adunat pe Instagram aproape 13 milioane de admiratori, căci formele ei voluptoase i-au înnebunit pe internauți. 

Modelului îi plăcea să pozeze în ipostaze incendiare și să publice imaginile pe contul personal de Instagram, spre deliciul bărbaților.

Bomba sexy ar fi murit în Columbia din cauza unei proceduri de mărire a fundului, un lifting brazilian. Vestea tragică a fost făcută de o altă influenceriță, Lisa Mercer. Deși informația nu a fost în niciun fel comentată de familia lui Joselyn, imagini cu o ceremonie funerară care se crede a fi a brunetei au apărut pe internet, anunță Daily Mail.