Minoră vândută cu 500 de euro unui proxenet - Un bărbat de 39 de ani, prins în flagrant de poliţişti

Procurorii DIICOT Constanţa au reţinut un bărbat în vârstă de 39 de ani, care este suspect că a făcut trafic cu minori. În toată această perioadă, bărbatul a ascuns victima în mai multe locaţii din Constanţa şi a încercat să o vândă pe minoră pentru suma de 500 de euro unui alt proxenet, însă a fost prins în flagrant de procurori. Tribunalul Constanţa a decis, marţi, arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile.

Urmărește-ne peGoogle news
Minoră vândută cu 500 de euro unui proxenet - Un bărbat de 39 de ani, prins în flagrant de poliţişti

Un bărbat de 39 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a încercat să vândă unui proxenet o minoră contra sumei de 500 de euro. Acesta a fost prins în flagrant de poliţişti.

Procurorii DIICOT Constanţa au reţinut un bărbat în vârstă de 39 de ani, care este suspect că a făcut trafic cu minori.

„În cauză s-a stabilit că, la data de 05.03.2020, organele de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire faptul că, la începutul anului 2020, prin inducere în eroare, inculpatul R.V., în vârstă de 39 de ani, ar fi recrutat o victimă de sex feminin în scopul obligării acesteia la practicarea prostituţiei”, a informat DIICOT.

În toată această perioadă, bărbatul a ascuns victima în mai multe locaţii din Constanţa şi a încercat să o vândă pe minoră pentru suma de 500 de euro unui alt proxenet, însă a fost prins în flagrant de procurori.

„La data de 09.03.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Constanţa au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului R.V. în momentul în care acesta încerca tranzacţionarea victimei către o altă persoană, în schimbul sumei de 500 de euro”, au mai transmis reprezentanţii DIICOT.

Procurorii, împreună cu ofiţeri BCCO, au efectuat şi două percheziţii la locuinţe din Constanţa, de unde au ridicat o agendă, un telefon mobil şi cheile ce proveneau de la sistemul de închidere al ultimei locaţii în care a fost adăpostită victima.

Tribunalul Constanţa a decis, marţi, arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile.