Ministrul Bode cere o bună mobilizare a cadrelor MAI în perioada sărbătorilor pascale

Cum să nu se umple ministerul ăsta de metrosexuali pensați, câtă vreme este condus de politruci penibili. Și care încă se visează la ședințele de partid – cazul lui Vela- sau de sindicat, cel al lui Lucian Bode. Ministrul care, în loc să tacă, dacă tot nu este în stare barem să organizeze concursurile pe care le-a promis public, a simțit nevoia să mai ”viralizeze” un mesaj către subalterni.

Ministrul Bode cere o bună mobilizare a cadrelor MAI în perioada sărbătorilor pascale

De fapt, către zecile de mii de cadre ale Ministerului Afacerilor Interne care oricum au depășit deja de mult orice limită a ”înghițirii” misiunilor neplătite de peste un an de zile, de când sunt ținuți ”carne de tun” pe stradă.

Iar dacă mobilizarea pentru petrecerea în liniște a Sărbătorilor Pascale este de înțeles, nu la fel este și amenințarea ministrului Bode că ”va lua măsuri împotriva celor responsabili” de orice incident petrecut în aceste zile și nopți. Când mii de polițiști, jandarmi și pompieri vor fi din nou pe străzi.

Fiți repere!

Fără niciun alt comentariu răutăcios, acesta este mesajul ministrului Bode către angajații MAI:

”13.922 de efective ale MAI vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, precum și cele de prevenire și stingere a incendiilor. O foarte bună mobilizare este crucială pentru a depăși cu bine această perioadă solicitantă. Așteptările din partea cetățenilor sunt foarte mari, presiunea căreia trebuie să îi faceți față în context pandemic este foarte mare. De aceea, vă solicit să tratați cu profesionalism și responsabilitate fiecare acțiune operativă. Să nu uitați că veți fi repere pentru cea mai mare parte a cetățenilor. De aceea, este important să acționați proactiv, responsabil, cu calm și în mod profesionist. În caz contrar, nu voi ezita să cer sancționarea celor responsabili”.

Sursa: Național