Mihai Bendeac a fost testat pozitiv cu COVID-19

Mihai Bendeac a recunoscut public că a fost infectat cu COVID-19 încă de la începutul pandemiei în România. Actorul a povestit că a luat virusul de la înmormântarea bunicului lui.

Urmărește-ne peGoogle news
Mihai Bendeac a fost testat pozitiv cu COVID-19

Într-o ediţie specială de iUmor, difuzată sâmbătă, 16 mai, Mihai Bendeac a recunoscut că atât el, cât şi familia lui a avut coronavirus. Acesta a fost infectat încă de la începutul pandemiei, spre surprinderea colegilor lui care nu ştiau nimic despre acest lucru. 

Întrebarea lui Mihai Bendeac i-a lăsat pe colegii săi de la iUmor fără cuvinte! "Sunt singurul care a avut COVID? Singurul?".

"Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie!", a dezvăluit Mihai Bendeac.

La scurt timp după ce pătrunderea coronavirusului în România, bunicul juratului iUmor a încetat din viață. Câteva zile după înmormântare, o știre a dat alarma în familia Bendeac.

"A apărut o știre conform căreia preoții, vânzătoarea de lumânări, diaconul, dascălul, toți erau pozitivi. Preotul care a fost la noi la înmormântare era deja în spital", a continuat Mihai Bendeac.

Virusul nu a iertat pe nimeni în familia juratului iUmor. Dacă fratele său a avut simptome ușoare, Mihai și părinții săi nu au fost la fel de norocoși.

"Pe ai mei i-a chinuit vreo opt sau nouă zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de cinci minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea", a povestit Mihai Bendeac.