Medic clujean, aflat în autoizolare după ce a venit din Franţa, s-ar fi aruncat în gol de la etaj

O femeie de 47 de ani, de profesie medic, s-ar fi aruncat în gol de la etajul 3 al blocului unde locuia. Doctoriţa se afla în autoizolare la domiciliu, după ce s-a întors din Franţa, în data de 14 martie.

Medic clujean, aflat în autoizolare după ce a venit din Franţa, s-ar fi aruncat în gol de la etaj
„La data de 20 martie a.c., în jurul orei  03:30, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului său din cartierul Mănăştur, Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat al Poliţiei. 
 
Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat o femeie de 47 de ani, căzută lângă imobil, în stare conştientă, acuzând dureri. A intervenit un echipaj S.M.U.R.D. care i-a acordat femeii primele îngrijiri medicale, fiind ulterior transportată la U.P.U. 1 Cluj-Napoca - mai arată sursa citată.
 
„În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul şi luarea măsurilor care se impun”, au arătat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.
 
 

„Starea doamnei doctor este stabilă şi medicii luptă pentru viaţa ei”


 
„Azi dimineaţă, la ora 3.30 un medic din Cluj-Napoca, într-un moment de depresie a făcut un gest nesăbuit. Starea doamnei doctor este stabilă şi medicii luptă pentru viaţa ei. Medicul se află în autoizolare la domiciliu, după ce s-a întors din Franţa, în data de 14 martie”, a precizat deputatul Emanuel Ungureanu a precizat pe pagina sa de Facebook.  
 
Parlamentarul a revenit şi a precizat că „medicul care a avut tentativa de suicid NU este infectată cu Covid 19 şi politraumatismul de care a suferit după ce a sărit de la balcon nu îi pune deocamdată viaţa în pericol.”
 
„Îl rog public pe noul rector al Universităţii Babeş-Bolyai, psihologul respectat, Daniel David, să găsească resurse umane în Facultatea de Psihologie care să sprijine deopotrivă, pacienţii, medicii, populaţia cu sfaturi şi consiliere în aceste vremuri în care panica este mai periculoasă decât coronavirusul”, a concluzionat Ungureanu.