Lady Gaga i-a dăruit unei fane geaca pe care o purta

Urmărește-ne peGoogle news
Lady Gaga i-a dăruit unei fane geaca pe care o purta

Lady Gaga I-a dăruit unei fane geaca pe care o purta, după ce aceasta i-a mulțumit pentru că este “un aliat incredibil“.

Să întânești celebrități în California nu este un lucru foarte rar, însă să primești o geacă de designer de la una dintre cele mai mari vedete din lume, este într-adevăr ceva neobișnuit.

Săptămâna trecută, Shannon McKee, în vârstă de 27 de ani, se afla în centrul orașului, când a observat o femeie cu o geacă atât de frumoasă, încât a simțit pe loc nevoia să o complimenteze.

“M-am dus către ea și i-am zis, Hei, geaca pe care o porți este criminală“, a povestit McKee. “Femeia s-a întors și mi-a mulțumit. Am recunoscut cumva vocea, dar nu sunt oricum genul de persoană care să se bage în seamă cu celebrități“.

După ce s-a întors la mașină, McKee și-a dat seama că totuși vrea ca Lady Gaga să afle o poveste din viața sa.

“Mi-am dat seama că am o poveste să îi spun și mi-am dat seama că i-ar face bine, poate, să o afle de la mine. Așa că m-am întors la ea și am întrebat-o dacă este într-adevăr Lady Gaga.“

McKee i-a povestit despre cel mai bun prieten din liceu, un mare fan al muzicii ei, și despre cum Lady Gaga l-a ajutat să-și recunoască schimbările care se întâmplau în corpul și în mintea sa.

“Primele cinci tatuaje pe care și le-a făcut, îți sunt dedicate ție“, i-a spus McKee. “Așadar, vreau să îți mulțumesc, pentru că ești un aliat încredibil în tot ceea ce spui și faci pentru oameni“.

Potrivit lui McKee, Gaga i-a spus să îi transmită prietenului ei că îl iubește. 

“În timp ce îi povesteam despre prietenul meu, Gaga și-a dat jos geaca. Apoi mi-a întins-o, zicându-mi, Uite. E a ta. Îmbracă-te cu ea chiar acum. De acum tu vei fi criminală în ea”.

Potrivit unor useri de pe Twitter, geaca dăruită de Lady Gaga ar fi din colecția de toamnă din anul 2016 al casei de modă Saint Laurant și a fost prezentată în Palladium, în Los Angeles, la un show la care a participat și vedeta.