Lady Gaga a fost surprinsa in haine mulate pe strazile din Los Angeles

Lady Gaga si iubitul ei, Michael Polansky, au fost surprinsi de angajatii publicatiilor mondene plimbandu-se pe strazile din Los Angeles cu masti pe fata.

Urmărește-ne peGoogle news
Lady Gaga a fost surprinsa in haine mulate pe strazile din Los Angeles

Toate obiectivele aparatelor foto au fost indreptate catre cantareata, care cu numai putin timp inainte declarase: "Sunt mandra ca am obtinut succesul global cu toate ca nu sunt frumoasa."

Superstarul pop de 34 de ani a acordat un interviu special emisiunii australiene "The Project" si a marturisit gazdei Lisa Wilkinson ca a facut tot posibilul sa nu fie obiectificata in industrie, chiar daca a purtat haine extravagante.

"Definitia mea despre frumusete a fost intotdeauna foarte clara (...) Nu am dorit niciodata sa transmit nimanui, mai ales tinerilor, ca trebuie sa fii perfect din punct de vedere fizic pentru a fi frumos."

Cantareata a adaugat: "Nu am ajuns unde sunt azi pentru ca sunt o femeie frumoasa. Nu sunt supermodel. Fac muzica din inima si munca grea mi-a adus succesul."

In interviu, Gaga a confirmat ca este intr-o relatie cu un barbat care se gandeste la ea si o apreciaza asa cum este, fara sa puna valoare pe aspectul fizic.

"Ma face sa ma simt de parca ma vede cu adevarat si nu imi obiectifica silueta deloc", a incheiat Lady Gaga.