UPDATE - Jucătorul Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului contra Finlandei

În minutul 43, în timp ce mingea se îndrepta spre Christian Eriksen, aflat undeva aproape de linia de aut, fotbalistul lui Inter s-a prăbușit inert pe gazon.

Urmărește-ne peGoogle news
UPDATE - Jucătorul Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului contra Finlandei

Update:

Danemarca a fost invinsa sambata, la Copenhaga, cu scorul de 1-0, de selectionata Finlandei

Update:

În urma consultărilor cu ambele echipe, UEFA a anunțat că meciul va fi reluat începând cu ora 21:30 (20:30 ora locală).

Vor fi reluate ultimele 4 minute din prima repriză, urmate de 5 minute de pauză, iar cea de-a doua repriză se va desfășura normal.

Update:

Eriksen a fost transportat la spital, iar medicii suspectează un accident vascular cerebral (AVC) suferit în timpul meciului. Danezul este primul jucător care are probleme medicale în timpul unei partide de la EURO 2020.

Meciul Danemarca - Finlanda, care se desfășura la Copenhaga, a fost întrerupt la cererea jucătorilor danezi, după ce coechipierul lor Christian Eriksen, considerat cel mai bun jucător al statului scandinav, s-a prăbușit pe teren și nu mai răspundea. Medicii s-au grăbit să-i acorde îngrijiri medicale, și după ce i-au aplicat resuscitarea cardiopulmonară au folosit defibrilatorul. În tot acest timp, coechipierii săi și staff-ul echipei au format un paravan în jurul lui.

Pe teren a coborât și prietena acestuia, care a început să plângă. Ea a fost consolată de jucătorii danezi, vizibil îngrijorați și ei.

UEFA a transmis că a fost convocată o ședință de urgență cu ambele echipe, informații suplimentare urmând să fie comunicate la ora 20:45. 

Știre inițială:

Imediat, colegii lui au reacționat și au chemat disperați staff-ul medical.

Un adversar finlandez și-a pus mâinile în cap când l-a văzut întins pe gazon.

Căpitanul Kjaer și portarul Schmeichel au încercat să o liniștească imediat pe soția jucătorului care venise la marginea terenului.

Arbitrul de centru, Anthony Taylor, a trimis echipele la cabine, meciul este deocamdată suspendat. Jucătorul a fost transportat pe targă în afara terenului.

Christian Eriksen, vedeta danezilor, a căzut inert pe gazon și a avut nevoie imediat de ingrijiri medicale. Fotbaliștii au început să plângă iar doctorii au intervenit imediat.

Jucătorii au făcut imediat un zid în fața decarului de la Inter Milano. S-a intervenit și cu defibrilatorul.

Publicul prezent la meci, dar și fotbaliștii au rămas înmărmuriți. În acest moment, jucătorului i se acordă îngrijiri medicale direct pe gazon.