Încă două persoane au murit după ce au băut spirt contrafăcut

Încă două persoane au murit după ce au băut spirt contrafăcut, produs de un arab din Bucureşti. Este vorba despre doi bărbaţi din Botoşani, care munceau în zona unui canton silvic din localitatea Boian, județul Sibiu.

Încă două persoane au murit după ce au băut spirt contrafăcut

Primele informații din ancheta deschisă după moartea a doi bărbați de 45, respectiv 51 de ani, în extravilanul localității Boian, din județul Sibiu, arată că aceștia ar fi băut spirt găsit într-o sticlă din magazia unde locuiau, iar acesta era contrafăcut, conținând o cantitate mare de alcool metilic.

Surse din anchetă au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că, cei doi bărbați s-au intoxicat cu alcoolul metilic, la fel ca și cei 10 oameni din județul Iași care au murit în condiții similare.

Aceleași surse arată că spirtul ar fi fost cumpărat de șeful celor doi, pentru dezinfectare, de la un magazin din orașul Mediaș, care, la rândul lui, s-a aprovizionat de la o firmă din București.

Trupurile a doi bărbați din Botoșani care erau angajați ai unei firme de exploatare a lemnului au fost găsite, marți, într-un canton din extravilanul localității Boian, județul Sibiu. Potrivit aceloraşi surse, există suspiciuni că cei doi fie au mâncat ciuperci otrăvite, fie au băut spirt contrafăcut.

La Iași, zece oameni au murit după ce au băut spirt contrafăcut. Poliția face cercetări în acest caz.