Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu a fost condamnat pentru trafic de droguri

Sică Dumitrecu, fiul fostului atacant al naţionalei de fotbal, Ilie Dumitrescu, a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare, pentru trafic de droguri. Judecătorii au suspendat executarea pedepsei, iar acesta este obligat să efectueze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Urmărește-ne peGoogle news
Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu a fost condamnat pentru trafic de droguri

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost prins vânzând cocaină, pe 18 februarie, unei poliţiste sub acoperire, chiar lângă localul deţinut de familia sa. 

Operaţiunea a fost derulată sub supravegherea procurorilor DIICOT şi a fost filmată în cel mai mic detaliu. Procurorii DIICOT susţin că Dumitrescu avea şi un complice, un tânăr caporal dintr-o unitate a Ministerului Apărării Naţionale, care îl aştepta în maşină.

În urma tranzacţiei, stabilită la telefon şi monitorizată atent de agenţii antidrog, Sică Dumitrescu a încasat 1350 de lei. De altfel, banii încasaţi au fost confiscaţi.

Sică Dumitrescu i-ar fi dat droguri chiar şi fratelui său, Toto

Sică Dumitrescu şi-ar fi comercializat marfa, iniţial, în cluburi, după care ar fi început să o vândă chiar în barul tatălui său din Centrul Vechi. I-ar fi plasat droguri chiar şi fratelui său vitreg, Toto Dumitrescu.