Federația Daneză de Fotbal a făcut un nou anunț în privința stării de sănătate a lui Christian Eriksen

Mijlocașul danez a fost resuscitat pe teren înainte de a fi transportat la spital, iar acum este în afara oricărui pericol.

Urmărește-ne peGoogle news
Federația Daneză de Fotbal a făcut un nou anunț în privința stării de sănătate a lui Christian Eriksen

Federația Daneză a anunțat că fotbalistul va avea nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a-i fi implantat un dispozitiv electric care acționează ca un defibrilator. Acest dispozitiv îi este necesar lui Eriksen pentru a fi prevenit un nou stop cardiac.

Se pare că jucătorul de la Inter Milano a fost de acord cu decizia medicilor. Oficialii Federației Daneze de Fotbal au făcut acest anunț printr-o postare făcută pe rețelele de socializare. De asemenea, aceștia au cerut pace și intimitate pentru Christian Eriksen în următoarea perioadă.

”După ce Christian a fost supus mai multor examinări cardiologice, s-a decis că ar trebui să îi fie implantat un ICD (n.red. implantable cardioverter defibrillator). Acest dispozitiv este necesar după un atac cardiac din cauza bătăilor neregulate ale inimii.

Christian a acceptat soluția, iar planul a fost confirmat de specialiștii din țară și din străinătate. Toți au recomandat același tratament.

Noi îi încurajăm pe toți să îi acorde pace și intimitate lui Christian și familiei sale în următoarea perioadă”, a anunțat Federația Daneză de Fotbal