Euro 2020: Legendele fotbalului românesc au primit locuri de la FRF în tribuna a II-a, în timp ce politicienii au stat la VIP-uri

Marii fotbaliști ai României, Gică Hagi, Gică Popescu sau Dorinel Munteanu ar fi fost neglijați de către FRF pe Arena Națională, în cadrul Euro2020, la meciul dintre Austria şi Macedonia de Nord, în timp ce mai mulți politicieni, și chiar șeful DNA, au fost așezați în zona VIP – relatează gsp.ro.

Urmărește-ne peGoogle news
Euro 2020: Legendele fotbalului românesc au primit locuri de la FRF în tribuna a II-a, în timp ce politicienii au stat la VIP-uri
sursa foto: G4Media

Legendele fotbalului au primit bilete la Tribuna a II-a, relatează publicația, iar politicieni precum Dan Barna, Ludovic Orban, Anca Dragu, Nicușor Dan, Lucian Bode și chiar şeful DNA, Crin Bologa au fost așezați în tribuna VIP, în frunte cu șeful Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

„Primul meci organizat de România la un turneu final a venit, bineînţeles, şi cu o greşeală umilitoare pentru cei mai valoroşi fotbalişti ai României. Hagi, Popescu sau Dorinel Munteanu au fost trimişi de FRF să urmărească meciul la tribuna a doua, cu ceilalţi spectatori”, notează gsp.ro.

Răsunsul FRF, după ce Hagi, Popescu şi Munteanu au fost trimişi la Tribuna a IIa

„Întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitații. Federația Română de Fotbal a făcut o cerere de cumpărare de bilete la UEFA, pentru a oferi locuri în tribună fostelor glorii fotbalistice, și a primit bilete de categoria I. Prețul este tipărit pe bilet. (…) FRF a făcut acest demers pentru 60 de glorii ale fotbalului românesc, oferindu-le cea mai bună variantă avută la dispoziție la meciurile organizate de UEFA”.

G4Media, GSP