Dosar penal pentru Florinel Coman după ce fotbalistul de la FCSB a fost prins pe A2 în timp ce conducea cu un permis fals

Florinel Coman (22 de ani), atacantul echipei FCSB, a fost prins luni, 22 februarie, fara permis de conducere, la bordul unui autovehicul, pe Autostrada Soarelui, cu o viteza de 165 de kilometri pe ora.

Dosar penal pentru Florinel Coman după ce fotbalistul de la FCSB a fost prins pe A2 în timp ce conducea cu un permis fals

Pe langa faptul ca evolutiile sale din teren sunt dezamagitoare in ultima perioada, Florinel Coman s-a ales si cu probleme extra-sportive, pe numele sau fiind deschis un dosar penal, in conditiile in care jucatorul a condus o masina fara un permis de conducere valabil in Romania.

"La data de 22.02.2021, in jurul orei 17:25, pe A2, km 75, sensul Constanta catre Bucuresti, a fost inregistrat de aparatul radar circuland cu viteza de 165 km/h. In autoturism se aflau doua persoane, iar in urma stabilirii identitatii conducatorului auto s-a stabilit ca se numeste COMAN FLORINEL Teodor, de 22 ani, din municipiul Braila, fotbalist.

Acesta a prezentat la control un document asemanator unui permis de conducere international, fara a putea face dovada detinerii vreunui permis de conducere national. Din verificari, s-a stabilit ca nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere, iar documentul prezentat la control a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor", se arata in comunicatul Politiei.

Contactat de DigiSport, patronul Gigi Becali a oferit o prima reactie in acest caz. "Nu ca nu are carnet, dar are carnet luat in alta tara. E valabil si in Africa. El a luat carnet in alta tara. Cand militienii au verificat in baza de date din Romania, nu apare. El nu e inregistrat in Romania. Nu poate sa fie penal, din moment ce avea permis. Militia de la noi va verifica de la militia din Ucraina. A dat examenul acolo si acolo e inregistrat", a spus finantatorul FCSB.

"Daca e militian din Braila, ala zice ca nu e bun permisul. El va primi suspendare de carnet din cauza vitezei. Si daca ii da un an de puscarie cu suspendare, care e problema? Merg eu la judecator si il rog sa nu-i dea dosar penal, ca e fotbalist la FCSB, la Gigi Becali", a completat Becali.