Doi oameni au murit după ce două mașini s-au ciocnit în județul Cluj

Accident rutier teribil în Izvorul Crişului, din judeţul Cluj! Două persoane au murit după ce un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit.

Urmărește-ne peGoogle news
Doi oameni au murit după ce două mașini s-au ciocnit în județul Cluj

Şoferul de 58 de ani şi pasagerul din dreapta, o femeie de 55 de ani, şi-au pierdut viaţa, au transmis reprezentanţii IPJ Cluj. Totul s-a întâmplat după ce conducătorul autorismului a făcut o manevră de depăşire periculoasă.

„Un conducător auto de 58 de ani, din comuna Fildu de Jos, judeţul Sălaj, care se deplasa pe DN1 E60, din direcţia Cluj-Napoca spre Oradea, în afara localităţii Izvorul Crişului, ar fi efectuat o manevră de depăsire, moment în care a intrat în coliziune cu o autoutlitară, condusă de un bărbat de 46 de ani, din comuna Negreni.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului şi a pasagerului drepta-faţă, o femeie de 55 de ani, din comuna Fildu de Jos. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

O autospecială, două echipaj SMURD și un echipaj SAJ au ajuns la faţa locului. Salvatorii au găsit două persoane încarcerate în autoturismul prins sub cabina ansamblului de vehicule, care prezentau traume incompatibile cu viața, nefiind posibile aplicarea manevrelor de resuscitare pentru bărbatul și femeia.