Doi muncitori de la o firmă de exploatare a lemnului au fost găsiți morți

Doi muncitori de la o firmă de exploatarea lemnului au fost găsiţi decedaţi, marţi, în afara localităţii Boian, de către poliţişti din Mediaş, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Doi muncitori de la o firmă de exploatare a lemnului au fost găsiți morți

"La data de 5 mai a.c., în jurul orei 7,45, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Mediaş au fost sesizaţi despre faptul că, în apropierea unui canton din extravilanul localităţii Boian, se află trupul decedat al unui bărbat în vârstă de 45 de ani. În aceeaşi dimineaţă, în jurul orei 10,17, poliţiştii au fost sesizaţi din nou despre faptul că, la o distanţă de aproximativ 1 km faţă de cantonul în cauză, pe un drum forestier, se află cadavrul unui alt bărbat, în vârstă de 51 de ani. Cei doi bărbaţi sunt din judeţul Botoşani şi erau angajaţi ai firmei de exploatare a lemnului care acţiona în zona cantonului din extravilanul localităţii Boian", a spus Elena Welter.

Potrivit sursei citate, pe trupurile celor doi nu s-au găsit urme de violenţă.

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului, pe trupurile celor doi nu au fost constatate urme de violenţă. Decedaţii au fost preluaţi de Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la deces. În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Mediaş sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a mai explicat Elena Welter.