Diana Șoșoacă, reproșuri către parlamentari: De ce nu trăiți voi cu 800 sau 1200 de lei pe lună?

Politicianul Diana Șoșoacă le-a reproșat parlamentarilor că nu se gândesc la pensionarii care abia își poti duce traiul de la o zi la alta.

Diana Șoșoacă, reproșuri către parlamentari: De ce nu trăiți voi cu 800 sau 1200 de lei pe lună?

"Zilele trecute m-am întâlnit cu multi pensionari și m-au rugat să vă transmit următoarele lucruri: de ce nu vă gândiți niciodata la ei, de ce? (...) De ce nu vă este rușine de faptul că nu vă gândiți niciodată la ei, de ce vreți să le scurtați viața, de ce nu trăiți voi cu 800 sau 1200 de lei pe luna. De ce nu vă gândiți niciodată la ei, care este motivul pentru care acești oameni care au contribuit o viață întreagă nu sunt respectați acum. (...) Acum le dați vaccinare să moară mai repede. Le dați pensii din ce în ce mai mici să nu mai aibă cu ce trai, le limitați dreptul la viață, la medicamentație", a afirmat Diana Șoșoacă.

"De un an și ceva nu au avut dreptul să intre in spitale să-și trateze bolile", a mai afirmat senatoarea independentă. 

Șoșoacă a continuat tirada și pe tema revocării Avocatului Poporului, afirmând că instituția condusă de Renate Weber ar fi fost singura care a luat apărarea celor care au fost "supuși unor atrocități în spitale".

La finalul intervenției, senatorul independent a început să recite versuri din "Scrisoarea III" a lui Mihai Eminescu, dar microfonul i-a fost tăiat.

Diana Șoșoacă a continuat să transmită live, așa cum și-a obișnuit admiratorii, pe rețelele de socializare.