Cum se alege portofelul pentru a atrage bunăstarea și norocul în funcție de zodie

Se pare ca atunci cand iti alegi portofelul, acest lucru te poate ajuta sa iti sporesti abundenta financiara. Portofelul este “casa” banilor, iar banilor nu le place sa fie tratati simplu si cu neglijenta.

Urmărește-ne peGoogle news
Cum se alege portofelul pentru a atrage bunăstarea și norocul în funcție de zodie

 

Banii vin către oamenii care îi tratează cu respect, apreciere și recunoștință.

Portofelul tău trebuie să fie destul de mare și încăpător, compartimentat astfel încât să existe loc atât pentru bancnote, cât și pentru măruntiș, iar aceste două spații trebuie musai să fie separate – banii iubesc oridinea și disciplina.

Atunci când alegi un portofel, acesta nu trebuie să fie neapărat scump, însa trebuie sa fie pe placul tău, să te atragă și să te facă să te simți bine. Nu trebuie să îți fie rusine cu portofelul tău. Daca ai un portofel foarte uzat, e timpul pentru unul nou, unul care să exprime cine ești, care sunt scopurile tale și ce experiențe frumoase vrei să atragi și să creezi in viața ta.

Vrei sa ai un portofel care sa iti aduca bani? Daca crezi in horoscopul banilor, atunci acest lucru este posibil daca alegi un portofel conform cu semnul astrologic. Deci, ce fel de portofel iti va atrage bogatia?

Berbec

Berbecul trebuie să aleagă portofele din piele scumpe. Acest accesoriu va accentua statutul său și va fi un excelent talisman pentru bani. Culori preferate: roșu, auriu și purpuriu.

Taur

Taurul se potrivește cu un portofel modest, dar cu gust. Preferabil fără desene și inscripții. Bani sunt atrași de culorile verde și galben.

Gemeni

Pentru Gemeni se recomandă două portofele la purtător. Acest lucru îi va ajuta să-și stabilizeze situația financiară. Culoarea portofelului trebuie să fie albastru, gri sau portocaliu.

Rac

Norocul Racului în bani vine cu un portofel cu o mulțime de compartimente și buzunare. Culoarea portofelului trebuie să fie violet, argintie sau verde deschis.

Leu

Portofelul unui Leu ar trebui să fie luxos. Cu paiete, pietre, inscripții, desene, nituri și alte decorațiuni care îi arată pe loc creativitatea. Culoarea norocului monetar în acest caz este negru, auriu și purpuriu.

Fecioara

Portofelul unei Fecioare, în primul rand, ar trebui să fie confortabil și practic. Culorile recomandate de horoscop sunt alb, verde și albastru pal.

Balanta

Cea mai echilibrată zodie trebuie să aleagă un portofel elegant și original. Culorile norocului monetar sunt albastru și turcoaz, scrie stiriactuale.net.

Scorpion

Doar un portofel de calitate și scump poate atrage norocul în bani pentru Scorpioni. Culorile recomandate de horoscop sunt roșu, galben, portocaliu, auriu.

Săgetator

Săgetatorul trebuie să aleagă un portofel mare și luminos, care va deveni un far care să-i atragă banii. Culori bune pentru acesta sunt albastru, verde, purpuriu.

Capricorn

Capricornul va merge pe varianta unui portofel cu design clasic. Culorile recomandate pentru a-i atrage norocul monetar sunt negru, albastru, maro.

Vărsator

Pentru Vărsator, un portofel făcut de cineva apropiat va aduce noroc financiar. Culorile pe care le preferă sunt turcoaz, albastru, bluemarin.

Pești

Succesul monetar al Peștilor este adus de un portofel vintage. Culori sale norocoase sunt albastru, otel, argintiu, alb.