Cum arată femeia care și-a imprumutat vocea asistentului virtual de pe device-urile create de Apple

Siri, asistentul virtual prezent pe toate device-urile Apple, este printre cele mai apreciate opțiuni în rândul fanilor iPhone. Însă puțină lume știe că vocea lui Siri aparține unei actrițe din SUA.

Urmărește-ne peGoogle news
Cum arată femeia care și-a imprumutat vocea asistentului virtual de pe device-urile create de Apple

Susan Bennet, este o actriță de voce din Atlanta, iar din 2011 a devenit cunoscută în toată lumea. Ea i-a dat glas lui Siri, asistentul virtual introdus de Apple în urmă cu 10 ani, pe iPhone 4S, potrivit CNN.

Cu toate că Apple nu a confirmat niciodată oficial acest lucru, Susan Bennet susține că ea este vocea lui Siri. Același lucru îl spun și cei care au lucrat cu ea de-alungul timpului, precum și reprezentanții săi legali.

De asemenea, o echipă de criminaliști cu 30 de ani în investigarea înregistrărilor audio au comparat cele două voci și spun că sunt identice în proporție de 100%.

Bennett, care a refuzat să își divulge vârsta, și-a început cariera de actriță de voce accidental, în anii 1970. Astăzi, vocea ei este auzită în reclame, sau îi asistă pe cei care sună la serviciile de relații cu clienții, le dă indicații șoferilor prin GPS și călătorilor din terminalele aeroporturilor.