Cristi Borcea se implică oficial din nou la Dinamo

Cristi Borcea nu uită dragostea pentru clubul Dinamo și a devenit membru al programului Doar Dinamo București, platforma de strângere de fonduri inițiată de suporterii dinamoviști. Fostul finanțator a luat decizia de a deveni membru Elite al DDB, împreună cu fiul său, Patrick-Cristian Borcea, de asemenea fan al „câinilor”.

Cristi Borcea se implică oficial din nou la Dinamo

După ce au depășit 6000 de cotizanți pe platforma Doar Dinamo București, fanii își propun acum să atragă figuri importante din lumea sportului pentru a dona, cu scopul de populariza acțiunea și mai mult. Printre aceștia s-au aflat și cei doi membri ai familiei Borcea, care au donat câte 1948 euro de fiecare pentru a achiziționa pachetul Elite, cel mai mare disponibil. Suma fixată de către fondatorii DDB pentru acest pachet are o simbolistică aparte, reprezentând anul înființării clubului din „Ștefan cel Mare”.

Reacția lui Cristi Borcea după ce a devenit membru DDB pentru Dinamo

Cristi Borcea se declară încântat de demersul pe care l-a făcut. „Este o mare onoare să fac asta, sincer vă spun”, a transmis fostul finanțator potrivit GSP.  Chiar și așa, ex- acționarul care cândva dădea tonul tobelor de la tribuna oficială nu are de gând să reia aventura dinamovistă din postura de finanțator.
La sfârșitul lunii trecute,Borcea a oferit o reacție pentru ProSport în care spera ca fondul de investiții spaniol, adus de Ioan Andone la negocierile cu Ionuț Negoiță, să preia clubul și să investească puternic la Dinamo.

„Nu vreau să vorbesc prea mult despre Dinamo. M-am abținut să fac comentarii. Fiind vorba despre Ioan Andone, voi face o excepție. Orice soluție care să o salveze pe Dinamo e bună, dar Andone e ideal. De Andone se leagă cele mai mari performanțe ale lui Dinamo și ca jucător, și ca antrenor. Acum poate face asta și ca președinte. Nu există dinamovist mai mare ca el. Dacă vine și cu oameni cu bani, care să bage milioane în club, e perfect. Ce să îți dorești mai mult, ca suporter al lui Dinamo? Andone are experiență, știe fotbal, cunoaște Liga 1 și este câine de-o viață”, declarase Cristi Borcea.