Criminal în serie, sub acoperire de măcelar, în Mexic - Cel puțin 17 cadavre dezmembrate au fost descoperite îngropate sub casa lui

Anchetatorii care au săpat sub casa unui criminal în serie, la marginea orașului Mexico, au găsit până acum 3.787 de fragmente de os care par să aparțină a numai puțin de 17 victime. Suspectul, în vârstă de 72 de ani, identificat de procurori ca „Andrés”, a fost măcelar, potrivit The Guardian.

Urmărește-ne peGoogle news
Criminal în serie, sub acoperire de măcelar, în Mexic - Cel puțin 17 cadavre dezmembrate au fost descoperite îngropate sub casa lui

Procurorii din statul Mexic, care se învecinează cu Mexico City, se tem că descoperirile îngrozitoare ar putea să nu se termine prea curând.

În săpăturile efectuate începând cu 17 mai, autoritățile s-au uitat sub podelele casei în care locuia suspectul. Acum însă, intenționează să extindă căutările și la sol.

Deocamdată, Poliția a descoperit buletine de identitate și alte bunuri aparținând unor persoane care au dispărut cu ani în urmă, iar acest lucru alimentează suspiciunea forțelor de ordine că bărbatul ar fi putut să comită crimele în trecut.

Mai mult, numărul de fragmente osoase găsite sub podele, la domiciliul suspectului, ar putea însemna că ucigașul a tăiat cadavrele în bucăți mici.

„Fragmentele osoase sunt supuse unor studii care includ curățarea atentă, identificarea părții corpului și plasarea acestora în poziția lor anatomică, oferind o metodă pentru determinarea numărului aproximativ de victime”, a anunțat biroul de presă al Poliției, într-un comunicat.

„Analiză indică faptul că, până în prezent, fragmentele osoase găsite pot fi cele ale a 17 persoane”, se menționează în comunicat.

Autoritățile nu au dat publicității numele complet al suspectului în vârstă de 72 de ani conform legilor mexicane care protejează identitatea suspectului.

El va fi judecat pentru uciderea ultimei sale victime, o femeie în vârstă de 34 de ani, al cărei corp ar fi fost dezmembrat cu un ferăstrău și cuțite de măcelar pe 14 mai.

„Andres” a fost prins nu ca urmare a unei activități de investigație, ci pentru că cea mai recentă victimă a sa a fost soția unui ofițer de poliție pe care îl cunoștea.

Ofițerul de poliție a obținut acces la camerele de supraveghere care arată că soția sa intrase pe strada pe care locuia suspectul, dar nu a mai ieșit de acolo.

Polițistul s-a dus la casa lui „Andres” și l-a găsit înăuntru, cu trupul măcelărit al soției sale.