Crimă mascată în sinucidere - Un bărbat bătut și aruncat într-o fântână a fost găsit mort la aproape o lună de la crimă

Doi tineri si-au bătut un prieten și l-au aruncat în fântână.

Crimă mascată în sinucidere - Un bărbat bătut și aruncat într-o fântână a fost găsit mort la aproape o lună de la crimă

Un bărbat de doar 39 de ani a fost găsit mort într-o fântână, cu capul înfipt în mâl. Descoperirea macabră a fost făcută de niște cetățeni care au vrut să scoată apă din fântână.

Îngroziți, aceștia au sunat la 112, la fața locului ajungând imediat salvatorii de la ISU. Din păcate, nu s-a putut face nimic pentru a-l putea salva pe bărbatul care zăcea în fântână.

Chiar dacă inițial s-a vorbit despre suicid, cercetările au scos la iveală o crimă.

Polițiștii botoșăneni au fost sesizați, în cursul zilei de 15 noiembrie, cu privire la faptul că într-o fântână de pe raza localității Ipotești a fost identificat cadavrul unui bărbat de 39 de ani.

În cauză a fost deschisă o anchetă sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. Totodată, a fost dispusă și efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cauzei decesului.

Ulterior, din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul ca victima ar fi fost agresată de doi tineri, de 18 si 27 de ani, pe care îi cunoștea și cu care ar fi petrecut timpul, consumând băuturi alcoolice, în noaptea de 23/24 octombrie 2020.

Din cercetări a rezultat că între victimă și cei doi agresori ar fi izbucnit un conflict spontan, aceștia din urmă aplicându-i mai multe lovituri, după care bărbatul ar fi fost aruncat într-o fântână de pe raza localității unde domiciliază unul dintre aceștia.

Astfel, a fost schimbată încadrarea faptei, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

În cursul zilei de vineri au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară la locuințele celor doi tineri bănuiți de comiterea faptei.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe probe.

De asemenea, au fost depistați cei doi tineri bănuiți de comiterea faptei, fiind conduși la audieri. Față de unul dintre tineri fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, celălalt fiind plasat sub control judiciar.