Circulație blocată în Vâlcea, după un accident în care au fost implicate două mașini

Duminică dimineaţa, 13 iunie, o coliziune între două maşini a blocat total circulaţia între Râmnicu Vâlcea şi Piteşti, pe DN 7 / E 81, în localitatea Goleşti. Au fost anunţate mai multe victime.

Circulație blocată în Vâlcea, după un accident în care au fost implicate două mașini

Update, ora 10:20 Trei din cele patru victime au fost preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlcea.

Update, ora 10:10 Reprezentanţii ISU Vâlcea au anunţat că se intervine pentru salvarea victimelor unui accident rutier, dar locul menţionat de către aceştia este localitatea Budeşti (Budeşti şi Goleşti sunt învecinate).

Potrivit aceleiaşi surse: „Există patru victime conştiente, neîncarcerate. Trafic rutier blocat pe ambele sensuri. Intervin un echipaj SMURD şi un echipaj de stingere ASAS cu 8 subofiţeri de la Garda de Intervenţie Râmnicu Vâlcea, precum şi două echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea, din care o ambulanţă este de tip C (cu medic)”.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Din primele informaţii reiese că cel puţin o persoană a fost rănită, în accidentul de pe Dealul Negru, iar alta a suferit un atac de panică.

Potrivit martorilor oculari, incidentul a avut la bază neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed. Urmează însă ca cercetarea la faţa locului a poliţiştilor rutieri să constate cauzele şi împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.   

Mai multe echipaje de Poliţie şi ambulanţă s-au deplasat la locul accidentului, care a blocat total traficul pe DN 7 / E 81 între Vâlcea şi Argeş.

Adevărul