Cel puțin 11 morți, după prăbușirea unei clădiri în Mumbai

Cel putin 11 persoane, printre care sapte copii, si-au pierdut viata, iar alte sapte au fost ranite dupa ce o cladire cu trei etaje s-a prabusit miercuri seara in orasul indian Mumbai, afectat de ploi torentiale.

Urmărește-ne peGoogle news
Cel puțin 11 morți, după prăbușirea unei clădiri în Mumbai

Mai multe persoane s-ar putea afla in continuare sub daramaturi, iar operatiunile de cautare si salvare sunt in curs de desfasurare, a declarat un reprezentant al unei organizatii civice.

Cladirea care s-a prabusit era situata intr-o mahala din suburbia Malad din Mumbai.

Drumuri si piete din Mumbai au fost inundate, iar circulatia unora dintre autobuzele si trenurile locale a fost intrerupta miercuri, dupa sosirea primelor ploi din sezonul musonic in capitala financiara a Indiei, un oras deja grav afectat de pandemia de COVID-19.

Sezonul musonic a debutat mai devreme in acest an

Sezonul musonic a debutat mai devreme in acest an in Mumbai. Biroul de meteorologie a emis coduri rosii de vreme severa pentru acest oras si districtele invecinate Thane, Raigad si Palghar, in contextul in care alte ploi torentiale sunt prognozate pentru urmatoarele 48 de ore.

Sezonul musonic creeaza de obicei blocaje impresionante in Mumbai, un oras construit pe tarmul Marii Arabiei, din cauza inundatiilor ample provocate de ploile torentiale. Decesele rezidentilor sunt adeseori cauzate de prabusirea unor locuinte, electrocutare si inec.