Cazul polițistei în pericol să rămână paralizată după evacuarea de la Spitalul Foișor - Colegii strâng bani să o trimită în Turcia

O politista din Giurgiu este victima evacuarii controversate a pacientilor de la Spitalul Foisor din Bucuresti. Femeia, in varsta de 49 de ani, urma sa fie supusa unei interventii chirurgicale de urgenta in acest spital, dar nu a mai reusit sa ajunga in sala de operatie.

Cazul polițistei în pericol să rămână paralizată după evacuarea de la Spitalul Foișor - Colegii strâng bani să o trimită în Turcia
Sindicat Europol

Sindicatul National al Politistilor (SNPPC) au decis sa faca cunoscuta povestea politistei pentru a strange banii necesari tratamentului.

"Colega noastra, asp Ion Marinela, in varsta de 49 de ani, din cadrul Politiei Municipiului Giurgiu, urma sa fie operata avand indicatie urgenta la Spitalul Foisor din Bucuresti, insa acesta asa cum majoritatea ati vazut in media, a fost transformat in spital Covid. Politista are nevoie de un implant, dar acesta costa o avere in spitalele private din tara.

In spitalele private din tara, interventia costa peste 10.000 euro iar la alte spitale de stat nu mai are timpul necesar sa ajunga, avand in vedere programarile foarte tarzii din cauza pandemiei,va expira valabilitatea investigatiilor si analizelor preoperatorii efectuate si nu in orice spital se poate face implantul de care are nevoie. Singura sansa ar fi o interventie in Turcia, care costa 6000 euro. Interventia presupune implantarea unei proteze si a unor suruburi de sustinere a coloanei, si interventia asupra unor stenoze si a unor operatii anterioare care in timp au creat alte probleme.

Colega noastra a mai suferit in urma cu cativa ani de un neoplasm mamar, are un copil minor in intretinere si are nevoie de ajutorul nostru. In cazul in care nu efectueaza operatia, exista riscul de paralizie a membrelor inferioare.

Cine poate sa fie de ajutor donand oricat de putin, o poate face in contul RO 40RNCB0145037091530004,deschis pe numele surorii sale, Ion Mihaela (0771504266), Banca Comerciala Romana", este mesajul postat de SNPPC pe pagia oficiala de Facebook.

Apelul Sindicatului Europol:

Strigătul disperat al unei polițiste care urma să fie operată la Spitalul Foișor
Nenorocirile nu vin niciodată singure, iar când ai nevoie de ajutor din partea statului, din partea spitalelor din România, deja te lovești de un mare ghinion. În România lucrului ”binefăcut” nu mai există urgențe medicale, nu mai există alte boli și nu mai există alte priorități, decât Covid, Covid și iar Covid.
Colega noastră, Ion Marinela, din cadrul Politiei Municipiului Giurgiu- IPJ Giurgiu, urma sa fie operată de urgență la Spitalul Foișor din București, dar degringolada creată în urmă cu câteva zile, când unitatea spitalicească a fost transformată într-una exclusiv Covid, i-au năruit acesteia orice speranță.
Costurile pentru o astfel de intervenție chirurgicală la o clinică privată din România depășesc 10.000 de euro, ceea ce e cu mult peste puterea financiară a colegei noastre, iar o eventuală nouă programare la un alt spital de stat din România ar fi de durată, de cel puțin 4-5 luni, întârziere ce i-ar agrava starea de sănătate și care i-ar putea fi fatală.
Aceasta mai are o speranță, intervenția la o clinică de specialitate din Turcia, unde costurile ar ajunge la aproximativ 6000 euro. Intervenția presupune implantarea unei proteze și a unor șuruburi de susținere a coloanei, cât și intervenția asupra unor stenoze și a unor operații anterioare care în timp au creat alte probleme.
Situația colegei noastre este una urgentă pentru că în cazul in care nu efectuează operația, exista riscul de paralizie a membrelor inferioare, iar fiica ei de numai 13 ani are nevoie de ea mai mult ca oricând . Pentru că dar din dar se face rai, haideți să dăm o speranță colegei noastre, să aducem zâmbetul pe buzele unei mame disperate, unei polițiste care își dorește să trăiască normal.
Orice sumă donată poate fi de ajutor acesteia, donațiile putând fi făcute în contul RO40RNCB0145037091530004, deschis pe numele surorii sale, Ion Mihaela( 0771504266) la Banca Comercială Română.