Casa Andreei Marin a fost din nou călcată de hoţi

Atac la casa Andreei Marin din Voluntari - hoții au încercat să intre în casă, însă alarma s-a declanşat și angajaţii firmei de pază au intervenit la timp.

Urmărește-ne peGoogle news
Casa Andreei Marin a fost din nou călcată de hoţi

Casa Andreei Marin a ajuns din nou în atenţia hoţilor. Sâmbătă seara, indivizi necunoscuţi au încercat să pătrundă în locuiţa din Voluntari a vedetei TV.

Hoții ar fi sărit gardul casei și ar fi încercat să intre pe un geam. Din fericire pentru Andreea Marin, s-a declanşat alarma, iar hoţii au fugit. Angajaţii firmei de pază care au intervenit după declanşarea alarmei au fost cei care au alertat Poliţia după ce au fost găsite urme de efracţie.

La casa Andreei Marin au ajuns astfel şi poliţişti de la criminalistică, care au luat amprente, pentru a putea da de urma celor care au vrut să-i spargă casa vedetei.

„Colegii mei din cadrul Poliției Orașului Voluntari au fost sesizați de către o societate de pază cu privire la faptul că la un imobil din orașul Voluntari a fost comisă o tentativă la infracțiunea de furt calificat. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orasului Voluntari pentru efecturea de cercetări specifice.

În prezent se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de furt calificat”, a transmis purtătorul de cuvânt IPJ Ilfov Anne-Marie Ciolcă, pentru Antena 3.

Nu este prima dată când hoţii vin la casa Andreei Marin. S-a întâmplat şi în urmă cu şase ani. Trei bărbaţi au pătruns în casa în care Andreea Marin şi soţul ei de atunci, Tuncay Ozturk, locuiau. Nu au vrut să le afle secretele, punându-le microfoane, ci au vrut doar să-i lase fără lucruri de valoare. Potrivit click.ro, cei trei hoţi fac parte din gruparea ”Pantelimon”, o grupare de hoţi de locuinţe, dar şi de tâlhari, care de ani de zile jefuieşte vilele bogătaşilor de la marginea Capitalei.