Cadavrul unui rapper ucrainean a fost găsit dezmembrat în apartamentul său

Corpul neînsufleţit al rapperului ucrainean Andy Kartrait a fost găsit dezmembrat în apartamentul său din Sankt Petersburg, Federaţia Rusă. Potrivit versiunii preliminare, interpretul ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri.

Urmărește-ne peGoogle news
Cadavrul unui rapper ucrainean a fost găsit dezmembrat în apartamentul său

Ulterior, soţia acestuia a tăiat corpul în bucăţi şi l-a pus în cinci pungi de plastic, pe care le-a ascuns în frigider. Femeia riscă ani grei de închisoare pentru omor, dacă nu se va adeveri versiunea că interpretul a murit din cauza unei supradoze de droguri. 

Avocatul susţine că soţia rapperului a recurs la această acţiune pentru că îi pasă de reputaţia soţului său şi nu şi-a dorit să se cunoască despre faptul că dânsul a murit din cauza unei supradoze de droguri. Prin urmare, ea a decis că trupul acestuia „pur şi simplu va dispărea”. 
 
Presa rusă scrie că, deocamdată, oamenii legii nu au găsit urme de droguri în apartamentul rapperului. Totodată, persoane din anturajul familiei spun că femeia nu avea motive să-şi ucidă soţul, pentru că între ei nu existau conflicte majore, iar averea rapperului este una modestă.