Bărbatul din Vrancea, care și-a omorât în bătaie iubita însărcinată, ar fi sechestrat și violat în aceeași seară o altă femeie

Barbatul de 50 de ani, din Dumitresti, care si-a omorat in bataie concubina insarcinata in luna a treia, este cercetat si pentru lipsire de libertate si viol asupra unei alte persoane.

Bărbatul din Vrancea, care și-a omorât în bătaie iubita însărcinată, ar fi sechestrat și violat în aceeași seară o altă femeie

Infractiunile ar fi avut loc in aceeasi noapte cu agresiunea asupra concubinei, potrivit procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea.

Avand in vedere faptul ca barbatul avea antecedente penale, incadrarea de "lovituri cauzatoare de moarte" a fost schimbata in "omor calificat".

"Initial, cercetarile au inceput sub aspectul savarsirii infractiunii de 'lovituri cauzatoare de moarte', insa ulterior, dupa raportul preliminar de la Necropsie, am schimbat in infractiunea de 'omor calificat', victima fiind o femeie insarcinata in trei luni, iar autorul o persoana care a mai fost condamnata in trecut pentru o infractiune de omor", a declarat procurorul de caz Luminita Dogaru.

Potrivit procurorului de caz, barbatul mai este cercetat si pentru o infractiune de lipsire de libertate si viol pentru o alta persoana vatamata, care ar fi avut loc in aceeasi noapte cu agresiunea asupra concubinei insarcinate.

"Din datele preliminare ale anchetei, agresiunea asupra concubinei ar fi fost comisa noaptea de 4 spre 5 iunie si a continuat in dimineata zilei de 5 iunie. Celelalte doua infractiuni au fost comise tot in noaptea de 4 spre 5 iunie, cand persoana vatamata a venit la domiciliul celor doi concubini de bunavoie, insa ulterior ar fi fost lipsita de libertate si violata", a precizat Luminita Dogaru.

Agresorul a sunat la 112, sambata, in jurul orei 13:35, sesizand faptul ca o femeie, concubina sa, in varsta de 32 ani, insarcinata in luna a treia, se simte rau. Echipajul Serviciului de Ambulanta Judetean Vrancea ajuns la fata locului a constatat decesul femeii.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventiva. Cercetarile continua pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care s-au comis faptele.