„Au început să mă îngroape” - Femeie bătută și îngropată de vie de vecini

O femeie din Ucraina a fost nevoită să se salveze singură, după ce ar fi fost bătută și îngropată de vie de către doi vecini, care ar fi consumat băuturi alcoolice.

„Au început să mă îngroape” - Femeie bătută și îngropată de vie de vecini

 

Femeie, în vârstă de 57 de ani, a suferit răni grave, în urma incidentului, transmite Mirror.

Potrivit presei locale, ea se afla în locuința sa, când doi frați care consumaseră băuturi alcoolice au pătruns cu forța în casă. Cei doi, despre care se crede că au vârstele cuprinse între 27 și respectiv 30 ani, ar fi bătut-o cu o bâtă de baseball.

Seara, suspecții ar fi luat-o pe femeie, ducând-o în cimitirul din zonă. Acolo au început să-i toarne apă pe față, până când a devenit conștientă, forțând-o să-și sape singură o groapă și să se arunce în ea.

„Eram în groapă, cu fața în jos și ei au început să mă îngroape. Mi-am acoperit fața pentru a-mi păstra puțin aer. În acest timp ei râdeau și își făceau planuri despre cum să-mi omoare toată familia. După ce au terminat, s-au întrebat dacă am murit și au plecat”, a povestit aceasta.

După ce bărbații au plecat, femeia a început să sape pentru a reuși să iasă afară.

A reușit să ajungă la locuința ei, unde și-a pierdut conștiința.

În dimineața următoare, sora acesteia a găsit-o pe podea, alertând serviciile de urgență.

„Fața ei era plină de răni, și sânge. Era neagră și umflată. De-abia am putut s-o recunosc”, a mai spus sora victimei.

Femeia a fost transportată de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale, iar autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat și pentru a-i găsi pe suspecți. Dacă sunt găsiți vinovați, aceștia riscă să-și petreacă 10 ani în închisoare.