Apple Watch cu senzor de temperatură corporală

A apărut un nou raport Bloomberg despre Apple Watch și ne oferă mai multe detalii despre lansările din această toamnă și de anul viitor.

Urmărește-ne peGoogle news
Apple Watch cu senzor de temperatură corporală

Cea de-a șaptea generație Apple Watch va fi un upgrade incremental față de actualul model din seria 6, cu rame de afișare mai subțiri și laminare îmbunătățită a ecranului, reducând decalajul dintre sticlă și ecranul tactil.

Seria 7 va aduce, de asemenea, o conectivitate îmbunătățită în bandă ultra-largă (UWB).

Următorul Apple Watch, de generația a 8-a, era de așteptat să aducă măsurători ale tensiunii arteriale, glicemiei și nivelului de alcool. Noul raport al lui Bloomberg confirmă faptul că Apple lucrează într-adevăr la aceste caracteristici, dar menționează și un senzor special de temperatură corporală.

Monitorul de zahăr din sânge ar fi „la câțiva ani distanță” și ar permite persoanelor cu diabet să își monitorizeze nivelul zahărului din sânge fără a extrage de fapt sânge din degete. Senzorul de temperatură este o caracteristică mai realistă care ar putea ajunge în 2022.

Bloomberg spune că lansările Apple Watch din 2022 vor include, de asemenea, un model SE actualizat și un nou model pentru sport, foarte robust.