Angelina Jolie a dezvăluit adevăratul motiv din spatele divorțiului de Brad Pitt

Urmărește-ne peGoogle news
Angelina Jolie a dezvăluit adevăratul motiv din spatele divorțiului de Brad Pitt

Angelina Jolie a vorbit în premieră despre divorțul de Brad Pitt din 2016, după mai puțin de doi ani de la căsătorie.

Într-un interviu pentru Vogue, Angelina a declarat că a hotărât să divorțeze de Brad Pitt pentru binele familiei sale, spunând că cei șase copii ai lor sunt niște oameni foarte curajoși și puternici”.

Am hotărât să ne despărțim pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă”, a spus Angelina. “Mă concentrez în continuare pe binele lor. Unii au profitat de pe urma tăcerii mele, iar din cauza asta, copiii mei au fost nevoiți să citească multe minciuni despre persoanele lor în mass-media, însă le reamintesc mereu că ei știu care este adevărul din sufletele lor.

Angelina Jolie l-a cunoscut pe Brad Pitt în 2005, pe platourile de filmare de la “Domnul și Doamna Smith”, s-au căsătorit în august 2014 în sudul Franței, însă au divorțat aproape doi ani mai târziu, invocând diferențe imposibil de remediat între parteneri.

Jolie și Pitt au împreună șase copii: Maddox, 18, Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 13 și gemenii de 11 ani, Knox și Vivienne. Cei mai mari copii ai cuplului, Maddox, Pax și Zahara sunt adoptați.