Agramați, fotbaliști ratați, bugetari de carieră, incompatibili depistați de ANI și o tanti de la Piață - Listele PSD Galați pentru Alegerile Parlamentare

Este infecție mare pe listele PSD Galați pentru alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie 2020. De exemplu, agramatul Mitică Mărgărit „Ciasuri” ocupă o poziție eligibilă, fiind propulsat pe locul 3 în lista pentru Camera Deputaților.

Agramați, fotbaliști ratați, bugetari de carieră, incompatibili depistați de ANI și o tanti de la Piață - Listele PSD Galați pentru Alegerile Parlamentare

PSD Galați a făcut publică lista cu candidați cu care se va prezenta la alegerile parlamentare din decembrie 2020.

De pe listă au dispărut nume „mizerabile” precum Nicolae Bacalbașa, Lucreția Roșca și Florin Popa. Niște indivizi absolut detestabili. Dar cu siguranță Partidul nu îi va lăsa să moară de foame și le va găsi serviciu până de Revelion.

Ne-am propus să analizăm, în zilele următoare, în amănunt CV-ul candidaților propuși de PSD Galați, cel puțin al celor aflați pe poziții eligibile.

Să vedem ce este cu ei, pe unde au lucrat, ce studii au și ce anume îi recomandă să îi reprezinte pe gălățeni în următorii 4 ani în Parlament, în afară de recomandarea primită de la bossul PSD Galați, Dan Nica.

Până atunci, o să amintim așa, în viteză, câteva nume.

Pe primul loc la Senat din partea PSD Galați a fost pus Marius Humelnicu, actual city manager la Galațiului.

Marius Humelnicu este un fost fotbalist de mâna a paișpea, care s-a lipit încă din tinerețe de banul public.

Dar vom dezvolta acest subiect într-un articol viitor.

Dincolo, la Camera Deputaților, PSD Galați a propus-o pe Viorica Sandu, o veșnică bugetară atârnată de banul public, în prezent directoare la Piețe Galați.

Vom reveni și asupra carierei dumneaei.

Pe locul 2 la Camera Deputaților a fost pus dr. Aurel Nechita.

Aurel Nechita, ex-deputat PSD Galați, a fost declarat incompatibil de ANI și și-a pierdut mandatul, în 2013.

Acum e din nou pe listele PSD Galați.

Oameni noi, nu-i așa?

De-acum celebrul deputat Marius Mitică Mărgărit, zis „Ciasuri”, a prins și el un loc eligibil pe listele PSD Galați, fiind pe poziția a treia la Camera Deputaților, în lista PSD Galați.

La ce scor imens a înregistrat PSD la Galați (55%), la alegerile locale, e limpede că Mărgărit are șanse mari să prindă un nou mandat de deputat de Galați.

Acest Mărgărit este un analfabet funcțional, o rușine pentru CNVA, cel mai renumit liceu din Galați. La ce cursuri dificile se predau în mod curent acolo, naiba știe cum le-a absolvit din moment ce a dovedit că nu este în stare să se exprime corect în limba română.

Dar, cum ziceam, vom reveni asupra acestor personaje propuse de PSD Galați.

Cu toții sunt oamenii lui Dan Nica, individul care ține Galațiul captiv în sărăcie de 30 de ani încoace.

Vom reveni.

Sursa: FaraMogul