Aeroportul din Timișoara a SUSPENDAT zborurile dinspre și către Italia

Zborurile către şi dinspre Treviso şi Bergamo (Italia), pe aeroportul Timişoara, au fost suspendate până în 3 aprilie, au anunţat, duminică, reprezentanţii aerogării.

Aeroportul din Timișoara a SUSPENDAT zborurile dinspre și către Italia

Potrivit unui comunicat transmis de Aeroportul „Traian Vuia” din Timişoara, zborurile operate din Timişoara spre şi dinspre aeroporturile Treviso şi Bergamo vor fi suspendate.

„Cele două rute, operate de către compania aeriană Wizz Air, vor fi anulate până în data de 3 aprilie 2020”, anunţă oficialii aeroportului.

Aceştia roagă pasagerii să ţină legătura cu compania aeriană pentru mai multe informaţii referitoare la zborurile pentru care şi-au achiziţionat biletele de călătorie.

Pe Aeroportul Internaţional Timişoara s-au implementat o serie de măsuri de prevenire şi acţiune în cazul potenţialelor infecţii cu noul coronavirus.

De asemenea, administraţia aeroportuară asigură că sunt respectate toate măsurile de siguranţă ce se impun, pentru a sprijini autorităţile din domeniul sănătăţii, oferind condiţii de control medical la intrarea în ţară.