A murit comisarul de poliție Mihaela Schreiner, fiica interpretului de muzică populară Petre Petruse

Mihaela Schreiner, fiica aristului Petre Petruse, a murit la vârsta de 42 de ani. Unul dintre cei mai apreciați polițiști din IPJ Bistrița-Năsăud a pierdut lupta cu boala nemiloasă și a plecat mult prea devreme la ceruri. Familia, colegii, dar și cei care au cunoscut-o, sunt în stare de șoc.

A murit comisarul de poliție Mihaela Schreiner, fiica interpretului de muzică populară Petre Petruse

Mihaela Schreiner, fiica cântărețului de muzică populară Petre Petruse, s-a stins din viață la vârsta de 42 de ani. Mihaela, comisar de poliție la Compartimentul de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, a pierdut lupta cu boala nemiloasă și a plecat mult prea devreme la ceruri.

Fiica lui Petre Petruse s-a numărat printre cei mai apreciați polițiști din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, iar boala cruntă cu care s-a confruntat a evoluat tot mai mult în ultimele luni, sfârșitul fiind inevitabil. Familia, prietenii, colegii, dar și cei care au cunoscut-o și au apreciat-o pe Mihaela Schreiner au trăit un adevărat șoc în clipa în care au auzit de moartea fulgerătoare a acesteia.

Și-a iubit meseria mai mult decât orice și, în anul 2016, atunci când a fost premiată în cadrul evenimentului Femeia Europeană, Mihaela a adus numai cuvinte de laudă la adresa femeilor care practicau meseria sa, dar mai ales, declara că munca sa a fost întotdeauna una de elită.

”Munca mea a fost întotdeauna o muncă de elită în Poliția Română, orice conducere am avut în cariera mea de polițist a susținut activitatea de prevenire fără nicio problemă. Acum zece ani, când m-am angajat, erau mai puține femei ofițer, ulterior și-au găsit din ce în ce mai mult un loc în Poliția bistrițeană, aducând valoarea lor acestei meserii. Femeile sunt privite pozitiv, doamnele specialist își fac munca la un nivel profesionist. Femeilor puternice le-aș da sfatul să nu renunțe la educație. Eu sunt un mijlocitor între Poliție și comunitate”, declara Mihaela Schreiner.

Mai mult decât atât, Mihaela Schreiner spune de mică că a fost o fetiță europeană, după ce se înscrisese în ansamblul de dansuri populare ”Balada Junior”, alături de care a mers timp de 15 ani în diverse țări.