A murit Cliff Simon, actorul din Stargate SG-1

Actorul de 58 de ani Cliff Simon a murit într-un accident de kiteboarding.

Urmărește-ne peGoogle news
A murit Cliff Simon, actorul din Stargate SG-1

Cunoscut cel mai bine pentru rolul personajului negativ Ba’al din show-ul SF ”Stargate SG-1”, acesta a murit pe 9 martie, pe Topanga Beach din California. Soția sa, Colette, este cea care a confirmat vestea, menționează Metro.uk.co.

Colette a scris pe pagina de Facebook a soțului său: ”Cu inimaginabilă suferință, vă dau vestea că soțul meu iubit, Cliff Simon, a murit la 12.30 pm, marți, pe 9 martie 2021. Era pe plaja Topanga, California, și din nefericire și-a pierdut viața în urma unui tragic accident de kiteboarding.

A fost cunoscut pentru cei de pe pagina asta despre personajul negativ pe care adorați să-l urâți, Ba’al, din Stargate SG-1. Și a fost mult mai mult de atât - aventurier, dansator, actor, scriitor. A fost iubit de prea mulți oameni ca să-i menționez și a marcat atât de multe vieți. A fost un frate, un unchi, un nepot, un văr și un prieten extraordinar. Va fi mereu iubirea vieții mele”.

În afară de rolul din ”Stargate SG-1”, Cliff Simon a avut mai multe apariții notabile în seriale precum ”NCIS”, ”Castle” sau ”24” și a prezentat, pentru History Channel, documentarul ”Uncharted Mysteries”.