A murit celebrul fotomodel român Cătălina Isopescu, fiica prezentatorului Emanuel Isopescu

Decesul Cătălinei Isopescu a șocat lumea mondenă, fiica lui Emanuel Isopescu fiind un cunoscut fotomodel al anilor '90, de o frumusețe rară și un rafinament aparte.

Urmărește-ne peGoogle news
A murit celebrul fotomodel român Cătălina Isopescu, fiica prezentatorului Emanuel Isopescu

Regizorul Dan Chișu i-a adus un omagiu Cătălinei, amintind că a fost protagonista unuia dintre primele videoclipuri filmate în România. Este vorba despre "Seducție", al trupei Direcția 5, lansat în 1993. Se pare că frumoasa brunetă a fost bolnavă de mai mult timp, însă nimeni nu se aștepta ca drumul ei să se oprească atât de repede, la nici un an de la dispariția celebrului ei tată.

Cătălina Isopescu a murit la doar 49 de ani, iar vestea a circulat joi seara pe Facebook, paralizând de durere apropiați, colegi și prieteni. 

Fiica lui Emanuel Isopescu a murit la doar 49 de ani

Cătălina Isopescu, născută în 1972, fiica celebrului prezentator TV Emanuel Isopescu, decedat și el în septembrie 2020, s-a stins din viață, la nici un an după tatăl său. Vestea șocantă a fost anunțată de iubitul regretatei Cătălina, actorul Oltin Hurezeanu, iar ulterior mai multe persoane publice și-au exprimat regretul și condoleanțelele.

Cine a fost Cătălina Isopescu

Drumul în modă al Cătălinei Isopescu a fost un real succes, colaborând cu branduri celebre, la Munchen și Milano.

În România, numele ei se leagă și de celebrul concurs Look of the Year, ediția din 1995 fiind câștigată chiar de Andreea Raicu.

După ce a ieșit din modă, Cătălina Isopescu a intrat în afaceri, dezvoltând, alături de Costin Popescu, agenția de publicitate CAP, care a avut în portofoliu clienți importanți, după cum scrie adplayers.ro. Cătălina a fost căsătorită cu un fotograf german, cu care are un băiețel, Arthur, însă în ultimii ani își găsise liniștea alături de actorul Oltin Hurezeanu.